Morgonträning i vårsolen

Här händer fortfarande inte mycket. Känns som jag är mer less på den än Pelle just nu, mycket säkert pågrund av att det är så mycket annat som pågår nu. Vill bara kunna fokusera mer pådet jag tycker är roligt, hundträning och fotografering, men det går inte så bra just nu.
 
 
Hursomhelst, imorse fick vi till ett litet träningspass. Vårjackan var på och inga vantar, solen sken och värmde och riktiga vårkänslor infann sig. Rutan körde vi på både 5, 30 och 50 meter. Han hamnar rakt i rutan men har en tendes till att komma för långt bak. Gillar att han går djupt så vill inte riktigt arbeta bort det helt men såklart är det ju en fördel om han hamnar i den och inte bakom.
 
Sedan tränade vi lite fritt följ där jag tyckte han verkade lite slö, han låste sig även på en hund som gick förbi långt bort, det var dock en welsh så han kanske saknar Charlie ;) När det gick föbi hundar över planen brydde han sig dock inte särskilt. Har en känsla av att det hade sett bättre ut utifrån än vad det kändes där och då.
 
Under eftermiddagen var vi inne i stan där vi tg årets första utomhusfika på ett café, Pelle satt fint bredvid oss och njöt av all den uppmärksamhet han fick från de förbipasserande.
 

Kommentarer
Postat av: C.J.

Härligt med ett lydnadspass i solen! =) Grymt att han fixar rutan från sådana avstånd!

2013-03-02 @ 20:18:34
URL: http://mightytigress.blogspot.se
Postat av: Nadja

Åh vad härligt vårigt ni ser ut att ha det!

Svar: Det är helt underbart! :)
Ebba och Pelle

2013-03-03 @ 10:37:03
URL: http://fluffigt.weebly.com/
Postat av: Linda

Hoppas vi kan ses för träning snart :)

2013-03-03 @ 13:59:31
URL: http://lindajonssons.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0