Bra onsdag

Onsdagar betyder schemafritt och den här onsdagen liksom många andra började med en sovmorgon, därefter masade vi oss upp och gick iväg till mormor för lite plugg. Dit blev det en timmas promenad i det fina vår (!) vädret. När vi var klara hos mormor, och Pelle och Kalle hade fått busa lite gick vi även hela vägen tillbaka och totalt blev det runt milen, skönt att få röra på sig, extra skönt att det var ett fantastikt väder. Hoppet om en vår är inte helt släckt.
 
Enda bilden från idag, två avkopplade hundar.
 
Sedan hann vi inte vara hemma länge innan det var upp och iväg igen för att möta upp Sanna och lilla Luna. Luna är en underbart söt fyramånaders Border Collie valp. Vi gick upp till skogen och hundarna fick springa lösa. Pelle förstod inte riktigt att Luna var så liten utan ville bara och det så mycket det bara går - lite som pelle brukar vilja. Luna tyckte att Pelle emellanåt var lite stor och läskig men överlag fungerade de väldigt bra tillsammans. Inget tjafs eller någonting från Pelles sida, han har faktiskt aldrig fått träffa någon valp så det var spännande att se hur han hanterade det. Inte jättesnyggt kanske med tanke på att han var totalgalen i skogen och inte visade särskilt försiktighet, haha, men han var snäll och faktiskt inte för på även om han var busig överlag. De kommer bli bra kompisar när de blir lite mer jämnstora!
 
Sedan hem och lite vila innan Tilda och Maja kom på besök. Inte för att vi sysselsatte oss så mycket efter det men mycket trevligt iallafall. Sportlovets planer blir klarare och klarare, spännande!

Kommentarer
Postat av: Evelina - Hundvardag.se

Hallådär! :D

Nu är vår fototävling avgjord! Kolla om det var du som vann :) Om inte så väntar en ny tävling snart igen, så håll utkik! :D

/Evelina, Jennifer & Hundarna!

2013-01-31 @ 18:38:41
URL: http://hundvardag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0