lydnadsträning och pudellek

Tog med Pelle, träningsväskan och kameran och promenerade bort till planen som ligger lite längre bort. Där har vi nästan aldrig tränat så det var perfekt med en ny plan. Rutan hittade han på 50 meter, klockrent! La honom ett par gånger i rutan och även det gick finfint. Sedan tränade vi lite fritt följ och mitt i kom en annan storpudel in på plan som fick springa efter en boll och då blev det svårt för pelle. Vi jobbade dock på och klarade av störningen. 
 
Pudeln och pudelns matte kom sedan fram till oss och Pelle och Bosse som han hette fick leka en stund på plan. De hade jättekul tillsammans, kul att se att de lekte så lika. I slutet blev 4-åriga Bosse lite trött på överenergiska Pelle men annars lekte de fint. Spännande var det också att se att Bosse var så mycket mindre än Pelle trots att de båda var två hanar.
 
 
 
När Bosse och Matte gick iväg tränade vi lite mer. Rutan, före med stanna och ligg (rutan utan rutan) fritt följ och inkallning. Att vi har haft en liten paus i lydnaden verkar inte ha skadat vår träning iallafall :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena T

Storpudlar känner alltid igen varandra och leker på samma sätt:)

2013-02-01 @ 19:18:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0