Träningstillfälle på GMBK

Igår träffades vi ett gång från den lydnadshelgen vi gick förra terminen för att träna lite tillsammans. Vi la två platsliggningar och en sitt i grupp och det märktes att vi inte har kört det med andra hundar på ett tag. Han är int eså lugn som jag skulle önska utan ligger och tittar sig omkring, nosar o.s.v. Andra gången var dock väldigt mycket bättre.
 
Sedan fick han ligga och tagga till medan de som var innan oss körde. När det välö var hans tur var han otroligt taggad och han bjöd på ett fantastiskt Fritt följ. Underbar kontakt, underbar följsamhet, underbar glädje, underbar hund! Riktig härlig känsla inklusive vändningar på stället och alla möjliga stegförflyttningar :)

Sedan körde vi rutan och fjärren vilket inte alls gick särskilt bra... Här hade han inget riktigt engagemang, det var som om han la ner all energi till FF och int eriktigt orkade med resten. Men samtidigt har vi haft mycket problem med fjärren innan så det var inte nytt. 

Efteråt tränade vi dock lite på egen hand och då var han lika taggad och härlig som vanligt. Många saker känns väldigt bra inför tävlingen. Bland annat inkallningen, hoppet och det fria följet, även apporten känns rätt bra. Sedan finns det några moment som kan vara super om han är på rätt humör som rutan, läggandet och fjärren. Men vi har ju en del dagar kvar att träna så vi får se vad som händer :)

Blev en hel del fina bilder mellan regnskurarna, dock är bloggen så dum och skär bort massa på högersidan.... Elakt! Någon som vet hur man fixar? Hur som helst får ni tänka hur det ska se ut :)















 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0