Bra träningspass!

Rutan - förståelse, IN-I-MITTEN
Inkallning med ställande- för att det är roligt, varva kommendering och släta.
FF- positionsträning. Snea sättandet är bara onödigt!
 
Det visade sig vara ett bra beslut att gå ut och träna. Vi kom hem med en bra känsla i kroppen! Påvägen dit blev vi dock tvungna att "hälsa" på en vit liten pälsboll som var lös och sprang fram till oss i skogen. Pelle stressade upp sig och det tog ett tag innan ägaren kom och hämtade sin hund. Jobbigt.
 
Vi skakade dock av oss det när vi kom ut på plan. Pelle hade massa energi och vi körde på rutan med en gång. Det känns som han kanske börjar fatta. Han fick leta upp mitten själv varje gång och jag skickade honom från olika positioner hela tiden. För varje gång gick det bättre och bättre. Det var roligt att se för han var lika glad och lika taggad skick efter skick efter skick. Känns som vi hade kunnar hålla på hur långe som helst men tungan blev väldigt lång så då tog vi en paus. Kan inte vara annat än nöjd med dagens ruta-träning!

Sedan testade vi lite inkallningar. Han har redan låst sig vid att han ska få stannakommando så vi körde några släta inkallningar där jag kastade bollen bakåt med en gång. Det får vi ta tag i lite mer någon annan dag. 
 
FF-träningen bytte vi ut mot platsträning. Med kommandot plats, dvs hakan i backen. Han är lite för stirrig på platsen enligt mig så jag ska testa en stund med "plats". Kan tänka mig att det kan fungera på Pelle då han får något att koncentrera sig på. Men det är mycket träning innan en sån plats funkar på tävling. Vi får se helt enkelt, idag gick det iallafall väldigt bra!
 
Sedan blev det några höstfoton på en trött Pelle innan vi vandrade hemåt, nöjda och belåtna :)

 

Kommentarer
Postat av: A-L

åh vad roligt att det gick så bra:) känner igen det där m låsning när det gäller stanna-kommando...men några gråa hår ska man ju få ;)

2012-10-10 @ 20:06:14
URL: http://linnylinslus.bloggplatsen.se
Postat av: C.J.

Va kul att träningen gick så bra! Jättefina bilder! =)

2012-10-10 @ 20:15:04
URL: http://mightytigress.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0