Första kurstillfälet!

Jag och Ebba åkte lite tidigare upp till klubben än va kursen skulle börja. Först satt mig och bara tog det lungt och planerade lite extra, gick i genom kursen innan den hade börjat :) 
Sen körde vi lite träning, blandannat "Plats" och det gick jätte bra, det var både störning bakifrån var det körde en bil som stod parkerad prsic bakom dem, dem brydde sig inte. Det var tränande hundar lite var å där och dem brydde sig inte. Sen var det lite klicker med tricks som gälde. Ducktga var dem!

Sen när själva kursen startade, klar man var lite nervös men inte så nervös som man trodde man skulle vara. Men sen när man väl stod där framför alla så var man inte nervös alls, då var det bara roligt. Så vi presenterade oss och pratade lite, delade ut två så läxor och lite så. Vi är såna elaka lärare som ger ut läxor förasta dan!! ;)

Sen när Kursen var slut så gick vi till klubbens botre plan och  trännade lydnad. Hopp över hinder. Gick exeplariskt! Fot. Super snyggt!  Ja dem var verkligen med i dag!  Sen kom vi till budföringen först körde vi med Pelle, han var duktig spara fram och tillbaka mellan oss. Sen Maja hon var också duktig, måste dock öva lite mer på det med tanke på att vi ska tävla om en vecka.... hum, undrar hur det kommer gå ;)   Men sen komma mamma och då passade vi på att köra lite med henne också, dåde med MAja och Pelle, Det gick jätte bra för dem båda!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0