Andra Kurstillfället!


I Söndag höll vi vårt första riktiga tillfälle på kursen! Vi hade  9 st kursdeltagare, allt fungerade bra. Vi valde som första tillfälle att fokusera mycket på kontakt och lek. Kursdeltagarna fick lite läxor att öva på tills nästa tillfälle. Bla, dem ska hitta var just sin hund har för favoritleksak för att höja motivationen och träningsglädje!!

Nu på Onsdag ska vi vara på Husdjurshälsan, en vetrinärklinik i högsbo industriområde. Det bli föreläsning och lite skoj på kliniken ;)






Sen när kursen var slut och vi städat och ställt upp stolar, gjorde Maja lite godis sök i förrådet. Det var roligt! ;)
Sedan gjorde vi lite rutan på appelplan, gick ganska bra.

Hon fick också äran att leta upp hennes favo leksak som ett av kursdeltagarna fick låna, den råkade hamna på drifs.. MEn hon hittade den! :) Duktiga Maja!



Pelle fick prova på lite nytt. Det var väldigt spännade säg! :P Han var väldigt duktig, vi (Ebba och Pelle)tränade en hel del kontakt och på vägen till bilen stannade vi på den stora planen och tränade lite. Det var en Border collie på andra sidan planen som körde agility men Pelle var väldigt fokuserad p åmig så jag släppte honom. Vi körde ettans och tvåans hopp, inga problem. Vi sprang runt och lekte och han hade inget intresse av de andra hundarna, varken av bordercollien eller av Maja och Kajsa. Inte ens när Kajsa sprang över hela parkeringen i full galopp sprag han iväg. Det kändes underbart, duktiga, duktiga Pelle ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0