Hundlek vid tippen

I förmiddags åkte vi ner till tippen (liknande gärdet i Stockholm) för en promenad, det var Pelle, Maja, Kajsa, Warum och Boris som fick hänga med. 3 Borzoier, 5 hundar totalt. Vi märkte snabbt att hundarna hade väldigt mycket spring i benen och vi kopplade loss dem så de fick springa lösa, mycket uppskattat! Ganska snabbt fick vi sällskap av en bollglad schäfer och några andra hundar hängde i vår grupp lite av och till under promenaden. Hundarna lekte fint tillsammans och hade nog väldigt roligt!



Skojar du Eller ?!?  ( Majas Min alls ;) )

Stackars Warum fick inte springa lös, han har skurit sig i bakbenet och bär både gips och stödsko. Olyckan hände några dagar innan jul, han var ute och sprang på kvällspromenaden och kom åt något vasst så han skar av hela senan i vänster bakben. Han kommer att behöva ha kvar gipset i någon/några månader till. Det är extra problematiskt att det drabbae just honom eftersom han är en stor vinthund, vinhundar har ganska tunn hud och är överlag ganska beniga. Därför bildas det lätt skavsår om man gipsar dem. Vi får hålla tummarna att skadan läker som det ska och han snart kan vara med och springa med de andra hundarna.



Jag blev positivt överasskad av Pelles beteende idag, när vi mötte nya hundar kunde jag kalla in honom även om han redan hade satt full fart mot dem. Det kändes skönt att se att han vände sig till mig trots att det fanns nya, spännande hundar inte alls långt borta.





Kommentarer
Postat av: P.S Hundar

Skönt ställe att gå på!

Finns inget härligare än när en Borzoi tar i från tårna! :D

2012-01-23 @ 07:54:43
URL: http://pshundar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0