Spår med liten Ella

I Söndags efter att jag och Ebba varit på Göterborgs Horse Show aktiverade vi våra egna hundar, på horse show jobbade vi som funktionärer åt GHU. Allså hjälpte vi till inne på banan med att bära hinder, agilityhinderna. Det är alltid roligt att göra saker tillsammans med GHU-folk, alla är så himla trevliga. Det var jätteskoj och mycket spännande!

Men som sagt när vi kom hem så packade vi väskorna med selar, spårlinor, godis, leksaker och apporter och gick ut i skogen! När vi hade hittat ett bra ställe så knöt vi fast alla hundarna, Kajsa, Maja och Pelle i varsitt träd. Maja och Kajsa fick dela träd. Men av tidigare efrfarenheter så borde vi inte ha gjort det ....  När vi gått ner till gräs ängen där vi skulle lägga spåen, kom det en liten borzoi efter oss. Kajsa är en riktig koppelbitare. Hon bet till och med av Majas koppel. Men som den vältränad hund hon är satt hon kvar uppe i skogen ;) Mitt lilla hjärta. Vi hade ocksp med oss Ella, Ebbas lillasyster som bland annat fick agera spårläggare. Hon var jätteduktig och la två stycken elitspår ;)



Så när spåren var lagda satte vi oss och fikade. kolor, banan, Äpple, mariekex och lite toblerone is the shit! 
Efter 25 min gick vi tillbaka till spåren, först med Pelle. Hans spår var ca 200 m  med två leksaker och två vinklar.  I början var han lite velig men sen när han kom igång var han jätteduktig. Han markerade alla två leksakerna och lämnade dem till Ebba, och han klarade också vinklarna bra.

Sen var det Majas tur. Hennes spår låg i 45 min och var ca 200m långt och gick över en lite asfalterad väg och sedan ner för en stenmur. Precis som Pelle var hon lite velig i början men sen var hon jätteduktig. Hade näsan lågt och markerade apporterna, som var; en toarulle, en apport modell lång och en leksak i slutet. Valde att inte göra någon vinkel för vi körde med asfaltvägen och stenmuren som fick vara utmaningen :)  

Full fart med Ebba och Pelle :) Dom var Jätte duktiga, Pelle är som en raket i spåren!



















Maja bussar runt lite :)


Ella lägger spår :)







Bilder tagna av Tilda

Kommentarer
Postat av: erika

Hej jag är också medlem i Göteborgs hundungdom!=D Min kompis har en mellanpudel ska vi träffas någon gång i sisjön med hundarna och träna? Snälla svara på detta!!!!

2012-03-02 @ 12:36:55
URL: http://sbkagility.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0