Dag 2 – Andra husdjur i mitt liv

Pelle är min allra första hund. När jag var liten hade vi en liten katt osm hette Ceasar. Jag minns inte särskilt mycket av honom nu mer än att jag tyckte han var väldigt fin och mysig. Dock mobbade alla andra katter i området honom och de sprang till och med in i vår kattlucka och trakaserade honom inomhus. Ceasar blev därför väldigt stressad och mina föräldrar minns bara allt jobb de hade med honom, stackarn. Hans liv fick ett tragiskt slut när han blev överkörd.

Sedan har jag haft akvariefiskar, dock var akvariumet för litet och det fick ingen balans. Algerna tog tyvärr över så jag hade inte de fiskarna särskilt länge.

Sen har jag också haft undulater, de hade jag precis innan jag fick Pelle. Selma och Alice, de hade jag i 1,5 år men det blev aldrig något speciellt band eller så mellan oss. En dag när jag kom hem från skolan låg Alice där, död. Sorligt eftersom de brukar bli väldigt många fler år. När Pelle sen kom flyttade Selma till mina kusienr där hon fortfarande bor, med en ny kompis.

När jag skriver det här ser jag att ingen av mina tidigare djur har det gått särskilt bra för, men jag har inte heller känt någon väldigt stark kärlek till dem. Jag är nog inte en sån där riktig djurvän som älskar alla sortsers djur, även fast jag kan tycka om dem och vara med dem. Jag har nog specialiserat mig på hundar istället, det räcker tycker jag :)

Tyvärr har jag inte bilder på nån av de tidigare djuren på denna datorn, ni får ett på det nuvarnade istället, såna finns det gott om..



Kommentarer
Postat av: Anna och molly

Sv; ja jag sökte också tidigt så vi får hoppas att alla kommer med, vad roligt att du ska söka till ettan, det är jätte roligt där och man får jätte mycket bra tips och nya vänner ^^

2012-02-10 @ 17:25:23
URL: http://duochjjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0