oplanerat mörkerspår som blev riktigt bra!

Gick ut på kvällpromenad med mamm aoch passade på att lägga ett spår på ängen här i närheten. Det blev nog runt 200 meter långt, först på ängen i högt gräs, sedan blev det kortare och sen in i en skog där terängen växlade och bl.a. gick över en välbesökt stig. Hade inga apporter i utan bara en boll i slutet.
 
Efter en dryg timma hade klockan blivit över 9 så då gick vi iväg. Ute på ängen var det ljust och fint och man fick överblick över hur spåret gick men sedan kom vi in i skogen där det var KOLSVART innan ögonen vande sig. Det blev verkligen ett mörkerspår som inte alls var tänkt från början. haha
 
Hur som helst gick det så bra! Han var supertaggad i spåret och hoppade runt när han tappade det, haha, kanske lite för taggad men samtidigt tyckte han det var roligt och spårade ändå bra. Vinkeln tog han klockrent, och när det blev mörkt gick det också välidgt bra. Stigen gick han bara rakt över vilket jag inte hade förväntat mig, roligt! Linan kunde jag ha relativt lång utan att han blev osäker och virrade bort sig. väldigt skönt, vi vill verkligen hålla igång spårningen nu så att vi kan anmäla till en appellstart snart! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0