ny agilitykarriär!

Idag var det agilitytävling på klubben som gällde. Tild aoch Maja debuterade i nybörjarklass (trots knappt någon tidigare träning, modig är bara förnamnet) och gjorde det med bravur! Ett par rivna hopphinder men annars helt felfritt och de slutade på en andraplats och fick en snygg medalj. Duktiga som få!
 
Under tävlingens gång satt Pelle bunden vid altanen, han satt så himla duktigt på sin filt och sa inte ett ljud. För något år sedan hade det varit totalt omöjligt! Så också han skötte sig idag, oavsett om jag sprang omkring som funktionär på plan, satt och kollade på andra ekipage eller var inne i stugan. duktiga duktiga!
 
När klubben hade tömts på folk var det lite lydnadsträning som stod på schemat. Pelles budföringar blir säkrare och säkrare. Platsen kändes också väldigt bra förutom en gång där han bokstavligt talat nästan flög upp, stod stilla någon sekund för att sedan rusa i full fart mot mig. Antagligen berodde detta beteendet på att det var otroligt mycket mygg. För han kändes inte särskilt otrygg varken innan eller efter, la inte så mycket tyngd på det utan la om honom och lät honom ligga en stund till innan det blev massa belöning!
 
Kameran hängde såklart med men mitt objektiv är inte så bra i dåligt ljus så de sista (och viktigaste?) bilderna blev an aning mörka...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenny & Kex

sv; åh, tack så mkt!! :D Jo, men sök in! Det är inte så farligt :) Bara filma och skicka till anders :)
Sen om man kommer med får man vara glad och sen om man inte gör det så försökte man i alla fall och så kan man försöka igen nästa gång :) Kör på! Det är inte så farligt ;)

Grattis till 2a placeringen! :)

2012-08-17 @ 09:20:58
URL: http://jennytanghoj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0