Ny blogg!

Hej! Välkommen till vår nya blogg! Vi som kommer att skriva här är Ebba och Tilda. Ebba har en storpudel, Pelle som är ca 18 månader just nu. Tilda har en Austrailen Shepherd (aussie), Maja som är ca 17 månader.

Vi har inte känt varandra särskilt länge än, men våra gemensamma intressen knöt ihop oss. Hund och foto. När vi inte går i skolan och pluggar spenderar vi mycket tid med Pelle och Maja. Framförallt har vi tränat mycket lydnad och vi började tävla detta året. Nästa helg deltar vi förhoppningsvis i vår sista klass 1 tävling, vi planerar nämligen att vinna vårt LP1 då.

Vi har även tränat lite agility. Pelle stressar upp sig ganska lätt på agilityplanen så vi väntar tills han har mognat lite till. Maja är duktig i agility men de har också tränat och tävlat i bruks.

Tilda och hennes familj ställer ut ganska mycket och de har även börjat få in mig i de banorna. Nackdelen är då att pudlarna måste ha speciella klippningar och det kräver en del pälsvård. Dock har Pelle fått väldigt fin kritik så vi får se hur det går.

På vår blogg kommer vi att skriva om det mesta vi hittar på med våra hundar. Träning, tävling, utflykter m.m. Vi hoppas att du kommer att gilla vår blogg och vi skulle bli väldigt tacksamma om ni kunde lämna någon liten kommentar.

Pelle och Maja, inte så farliga som de ser ut ;)
image description

Kram Ebba och Tilda!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0