MyDog

Den 5-8 januari är det MyDog på Svenska Mässan här i Göteborg. Vi kommer såklart att vara där all adagarna. Från 9 till 6 om jag känner oss rätt. Tilda ska ställa ut Maja och både Pelle och Maja ska debutera i rallylydnadstävlingen.



Rallylydnaden var inget som vi hade planerat att anmäla oss till men eftersom jag gärna vill få med Pelle in en dag och inte orkar eller vill lägga den tid och de pengar som krävs om han ska ha de godkända frisyrerna. För att få in honom utan att ställa ut fanns då bara ett alternativ kvar, att tävla i rallylydnad. Vi tänkte som så att båda hundarna kan linförighet. Man får prata och locka så mycket man vill med hunden och de går hela tiden i koppel så hur hemskt kan det bli? Men vi har fortfarande knappt sett skyltarna, och absolut inte tränat någonting. Det kanske är dags att börja med det snart.. ;) Tilda och Maja tävlar på lördag och Jaa och Pelle tävlar på söndag.

Eventuellt komemr vi också stå i Göteborgs Hundungdoms monter och informera om klubben, isåfall följer nog Pelle med någon mer dag, jag tror han skulle trivas som monterhund. Hur det än blir är jag säker på att dessa dagar kommer att vara helt underbara. Massa hundar, massa hundprylar, massahärliga hundmänniskor man ahr lärt känna under året och med säkerhet en hel del fina bilder efteråt. Vi ser fram emot MyDog!


Kommentarer
Postat av: Malin

Rallylydnad är jättekul! å man behöver inte träna så mycket för första klasserna! =)Har man en följsam hund som är van vid lydnad så kommer man långt =) Lycka till!

2012-01-03 @ 08:49:07
URL: http://olydigahundar.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0