Julhelgen

okej. Summering av julhelgen nu då. Den 22 träffades jag och Tilda för julkappsgörning, vi bakade bröd, hundgodis och senap. Reultatet blev lyckat och hundarna var också nöjda för de fick röja i skogen innan.

"Ska vi busa eller?"



Julafton firade vi här hemma, hela släkten kom och vi var 11 personer plus Pelle. Pelle skötte sig bra och var lugn och sansad. När han fick sin julklapp var dagen på topp för honom och han försvann i några timmar och gnagde lyckligt på sitt ben.
"Man blir trött av att klä julgranen"


På juldagsförmiddagen träffades vi och gick en promenad med hundarna, vi gick förbi ett tomt dagis som för tillfället blev hundrastgård.


"Ska man bli tjänstehund så måste man träna!"

På kvällen åkte jag och vår familj inklusive Pelle upp til våra kusiner för att fira ännu en jul där. VI var 16 pers, 2 små barn och 2 hundar. Jag var lie orolig innan att Pelle skulle stressa upp sig och springa omkring överallt, men han överträffade sig själv och var super super duktig! Den andra hunden, Tuff, en parson russel terrier och Pelle nosade på varandr aoch sedan brydde de sig inte om varandra något mer alls under hela kvällen. De små barnen tyckte att Pelle var lite läskig men han kunjde ändå gå omkring hur han ville för såfort jag nämde hans namn kom han till mig.

Han Lyckades charma alla igår, även de som är allergiska och inte har umgåtts så mycket emd hundar innan. HAn är en riktigt social hund som kom och satte sig hos alla för att bli kliad och klappad. Medan vi åt låg han uner bordet och gick ibland bort till Tuffs bädd och snodde lite ben, efter det tredje fick det vara slut och han får skylla sig själv idag. Stackarn ;)
Tuff valde ut den säkraste matkällan

Efter middagen gick några av oss ut för att bada i den stora badtunnan som fanns. Jag och Pelle hängde såklart med men vi föredrar att träna i regnet! Vi hittade en av Tuffs bollar och tränade mycket linförighet. Vi kör nu på korta sträckor och jätterolig belöning och det funkade super igår.



Nu blev det ett väldigt långt inlägg med många bilder, hoppas ni orkade ända ner. Kameran hänger nu med i väskan på heltid så en hel del bilder kommer att tas och därmed fler inlägg.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0