valpsjuk, minst sagt...

Idag träffade jag Maja, Vilma, Andrea och lilla Malte. En 12veckor gammal cockerspaniel-valp. HUR underbar?! Valpsjuk minst sagt! Måste bara förbi det lilla problemet att min syster är överkäsnlig mot hundar och att det förmodligen inte blir någon ny förrän jag bor någon annanstans. Tills vidare tänker jag sno med mig Malte lite då och då för valpmys! ♥
 
 

vad vi sysslat med det senaste - Instagram

Trots att bloggen har stått still har mitt instagramkonto (ebbaojendal) mer eller mindre ständigt uppdaterats. Ungefär såhär kan man sammanfatta den senaste tiden.
 
 
 
sedan kunde man tydligen inte gå längre ner i instagramflödet....

Vandring med hundarna

De senaste månaderna har jag behövt lägga aldelles för mycket tid på skolan. Det var tufft och stressigt och tiden räckte inte ritkigt till för att upprätthålla träningen med Pelle - än mindre om att blogga om det. Stackars Pelle har fått anpassa sig och trots att vi inte har gjort så mycket tror jag inte han har lidit särskilt mycket av det. Det har dock inte varit optimalt för någon av oss men som tur är det över för just nu. Nu är det sommarlov och vi har all tid i världen. Första prioritering blir att göra saker med Pelle, sedan ska jag även försöka få igång bloggen igen och blogga om det.
 
I förra veckan åkte jag och Tilda med hundarna ner till falkenberg för att kolla på lydnads och agility-SM, många duktiga ekipage och inspirationen kom som ett brev på posten. ite bilder därifrån.
 
 
Efter ett par timmar tröttnade vi dock och gav oss ut i skogen. Vi hittade en stig som vi bara gick bara rakt ut och gick och gick. Efter ett par timmar hittade vi en fin åker där vi slog upp det medhavda tältet, sedan började det regna och vi fick ta tältet i varsitt hörn och springa in under en halvöppen lada. Där spenderade vi kvällen och natten innan vi slog oss till ro och somnade gott.
 
Dagen efter fortsatte vi gå och vi upptäckte att vi gått åt fel håll och vände tillbaka i en cirkel. In i Falkenberg igen. Och sen ut igen, åt andra hållet, riktningen styrdes norrut i landet men vi hann inte särskilt långt innan regnet började ösa ner över oss och i var tvungna att söka skydd tidigt.
 
Tredje dagen var vi uppe tidigt och efter fruskot startade vi gå, och det var i stort sett det enda vi gjorde under dagen. Och ett flertal timmar och ett flertal mil under fötterna senare var vi framme i Varberg. Sedär! Därifrån tog vi tåget hem till Göteborg där det blev en god natts sömn i den mjuka sängen och en minst sagt välbehövligt vilodag därefter. En underbar utflykt! Hundarna hängde såklart med, de fick ha på sig väskor och bar dem så fint så. Dessutom kunde de gå lösa i stort sett hela "promenaden", även när vi gick igenom både falkenberg och varberg. De lyssnade så fint och var väldigt behagliga och lätta att vara med under hela resan.
 
 
 

RSS 2.0